Magento Commerce

Magento is het prijswinnende eCommerce platform die het mogelijk maakt de meest professionele webwinkels te creëren. De vele voordelen, zoals gebruikersvriendelijkheid en uitgebreide mogelijkheden , maken Magento tot het snelst groeiende eCommerce product. Tel daarbij op dat Magento open source software is, welke door iedereen vrij te gebruiken, verbeteren en te verspreiden is.

Het Magento™ eCommerce platform combineert de vrijheid van open-source technologie met vernieuwende en vooruitstrevende mogelijkheden. Zodoende hebben online verkopers een totale controle over de webwinkel en hebben online kopers het gemak van de vele standaard uitgebreide gemaks- functionaliteiten.

Magento Commerce is open source en beschikbaar onder de zogenaamde GPL licentie. Commerciële systemen hebben vaak erg hoge licentiekosten en zijn zonder hoge kosten vaak niet uit te breiden. Dit is niet van toepassing op Magento Commerce. U betaalt in dit geval niet voor de software, maar alleen voor de implementatie van de shop, Shop en de extensies.